Aku nak tangguh pengajian...

Aku bengang tol ngan pjbt siswazah fak aku!! lbh2 lg ngan penolong pendaftar 2, pn zoraini.. dah 2 minggu i call office dia, dia xda. g pjbt dia pon dia xda... borang master aku ngan dia. so aku xtau borang aku dia dah hantar ke pps x. kls, ketua program soh g, tp aku xtau status aku lg.. dah la tarikh daftar kursus dah tamat. tgk r dalam minggu nie offer letter aku x dpt lagi, aku nak g langkawi lps aku konvo. baik aku tlg bisnes kezen aku kat sana. blh dapat duit..huhu.. leh enjoy2.. tapi aku mmg nak smbg master...tgk la sem dpn aku smbg, itu pon klu x dapat offer letter this week.

aku konvo 11hb nie..tp, aku x terasa kehangatan konvo... x xctd langsung. pa hal hah?? rs mcm x best jer konvo nie...amek gmbr ngan jubah pon blm lg...mcm mana?? parents aku xctd gile...setiap hari call aku.. terharu aku.. hmmm...windu la plak kat parents aku... huhuhu....xpa...9hb nie diorng dtg...nenek i nak wat kenduri 10hb nie sempena aku konvo nie.. tenkieu nenek..

mlm nie ada perasmian pesta konvo. xtau nk g ke x.. pegi la kan..diorng kata best.. ada bunga api bagai.. lgpon nk shopping2... duit tgh melimpah-limpah ke ladang gandum nie.. huhuhu... tgk la...hmmm......dh kul 5.30 ptg, nak g men badminton lah...xpon g makan laksa..hahahha...bubbye~!!



1 comments:

saya.LANN.so.wat said...

ey add aku dkt fs la

crxuz@yahoo.com