Hari Yang Penat Tapi Besh~~

halo... pekabar sume... harap kamoo sume sht, x mcm aku, asek saket pewut jah... ponek aku g toilet.. mangkuk tandas tu pon da merayu-rayu soh aku stop.. hohohoohoho~~

hari nie dak2 aku xm... subjek BM mestila yg 1st... hehehe.. rini diowg kene wat karangan n soklan tatabahasa.. aku x check ag paper diowg, hope sume ley jwb coz aku da bg hint bagai.,.. hari nie aku pnt sgt... kls aku byk gak rini... so byk kali la aku nek trn bangunan yg tinggi2 tuh... da trn 15kg neh.. ca ne?? hehehehe...

dlm kol 9am, aku g klinik sbb saket pewut yg x hilang2 ag... bila da jumpa dr n amek ubat, br la lega sket... tp still saket sket2... ubat yg aku dpt suma pahit2.... wuuuuuuuuuuu~~ 1 je yg sedap iaitu air garam... hehehee...

hbs je skool, aku n kwn2 g jj... kami tgk movie cite setem.. cite klakar gila babun... respect la kt pengarah dia... tergelak-gelak kami dlm panggung.... x kering gusi... hohohoho.... abes je tgk wayang, kami pon g la mkn kt food court... depa suma mkn western (kecuali kak mimie, mkn ns aym).. aku mkn papa roti jah.. sodap tuh wei... hehehe.. sambil makan, kami byk membincangkan hal2 @ isu2 yg berkaitan skool... mengmpat bagai.. kepada yg diumpat, sowy ea.. hahahahha.. padan muka, sapa soh wat hal ngan kami... hbs je mengumpat aku n dila pon blk n aku trs online.. hehehehhe~~

aduh... penat sungguh ku rasakan sekarang... ingin ku meniduri diri ini.. wah ayat, ta thn.. hehehe... w/pun x byk aku tulis, hope kowg taw kehidupan aku ca ne rini.. hehhe.. saje nk kongsi pengalaman... x larat nk tls byk2 sbb mata da ngantok. huhuhu.. k la, aku nak berehat... c u tomorrow.. bye...

2 comments:

NahWaL said...

hehe. sian perot ko.

Mohd Zuhairi Ruslan said...

cian mangkok tndas... e eh??!! hehehehe~~